Workshops

Wanneer de corona-maatregelen het weer toelaten, worden er weer verschillende workshops georganiseerd. Wil je een mail ontvangen wanneer de workshopdata bekend zijn? Stuur dan een mail via onderstaande button.

*Je mailadres wordt uitsluitend gebruikt om je op de hoogte te brengen van de ontwikkelingen rondom de workshops.

Workshop bloklamp maken

Tijdens deze workshop maak je een bloklamp, zoals weergegeven op de foto hiernaast. De workshop duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur. De lamp die je zelf hebt gemaakt, mag ja na afloop van de cursus uiteraard houden. Dit is bij de workshopprijs inbegrepen, net als de thee en koffie. De gloeilamp zelf is niet bij de prijs inbegrepen, maar wel in verschillende vormen en maten op locatie verkrijgbaar.

Kosten: €35,- p.p. 

Bloklamp wooden design eikenhout handgemaakt

Workshop leistenen decoreren

Tijdens deze workshop decoreer je je eigen leisteen, op de foto hiernaast zie je een voorbeeld. Dit kan op  basis van een design uit ons assortiment.  

De workshop duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur. De prijs van de leisteen is bij de workshopprijs inbegrepen, net als koffie en thee met wat lekkers.

Kosten €35,- per persoon

Groepsgrootte minimaal 4, maximaal 8 personen

Leistenen herrinering aan hond

Workshop houten wandplank

Tijdens deze workshop maak je een wandplank (á 1.2 meter). Je kunt kiezen voor een wandplank met of zonder gloeilamp. De workshop duurt ongeveer 2 uur. De prijs van de wandplank en de leren riemen is bij de workshopprijs inbegrepen, net als de thee en koffie met wat lekkers. 

Kosten: €55,- p.p. 

Meerprijs wandplank met gloeilamp